BUSINESS GROWTH CIRCLES

NextOEM 2017 gaat van start!

Over NextOEM

Dit initiatief is - samen met Brainport Development - tot stand gekomen vanuit de gedachte dat de ondernemer zijn/haar eigen instrument is. Het doel: zakelijke groei. Dat hiervoor elke ondernemer zijn/haar competenties optimaal wil inzetten, is voor iedereen helder. De Business Growth Circles zijn dus bedoeld om te groeien als persoon - als ondernemer - met jouw onderneming. Daar is dit programma voor opgezet!

Waarom NextOEM?

1. CONNECT & INSIGHTS 

 

BUSINESS DOELEN VERBINDEN MET JOUW COMPETENTIES

Ontdek de verbinding tussen je zakelijke doelen en welke competenties nodig zijn om die doelen te bereiken. Dit heeft alles te maken met jouw zakelijke en persoonlijke strategische keuzes. En het vinden van een goede mentor, die je kan helpen om je benodigde competenties te ontwikkelen.

 

2. GROW

INZICHT IN COMPETENTIES & SAMEN GROEIEN

Het richten van je persoonlijke kernkwaliteiten c.q. competenties begint met inzicht. Dit doen wie door middel van een geaccrediteerde 360 scan op ondernemersvaardigheden en jouw persoonlijk communicatie stijl. Dit inzicht ga je gebruiken om jezelf en je collega ondernemers te helpen groeien tijdens intervisie sessies. En is tevens zeer goed bruikbaar in je onderneming met je eigen mensen.

 

  3. ANCHOR FOR THE FUTURE

MARKTDOELEN STELLEN EN ORGANISATIE INRICHTEN

In deze derde stap ga je de inzichten toepassen en verankeren binnen je bedrijf, om de uitdagingen van jouw markt aan te gaan. Samen wordt er gestreefd naar een snellere en meer bestendige ontwikkeling van ieders onderneming. Waar nodig worden deskundigen zoals expert-mentoren betrokken.

 

Brainport, met Eindhoven als hart, is een toptechnologieregio van wereldformaat. Hightech en design gaan hand in hand met hoogwaardige maakindustrie en ondernemerschap. Samenwerking en kennisdeling zitten in ons DNA en vormen de basis voor de kenmerkende open innovatie die Brainport slim en sterk maakt. Door snel in te spelen op wereldwijde veranderingen en continue nieuwe verbindingen aan te gaan, creëren we kansen. Voor iedereen.